Algemene voorwaarden

Laatste update: 8 november 2022

Welcome

Van zodra u een afspraak boekt, gaat u automatisch akkoord met onze huisregels. Good rules make great friends. Wanneer u een afspraak maakt, weet zeker dat u deze kan nakomen. Om lange wachttijden te vermijden raden we u aan om tijdig uw afspraak te boeken.

 

Afspraken:

 

Afspraken kunnen telefonisch, op Messenger, Instagram of ter plaatste geboekt worden.

Afspraken kunnen minimum 24u voor aanvang kosteloos gewijzigd of verplaatst worden.

 

Betalingen:

 

Jullie kunnen enkel Cash of met de Payconiq App betalen.

 

Stiptheid op afspraken:

 

Wij appreciëren het dat u zo stipt mogelijk aanwezig bent op uw afspraak zodoende wij u een optimale service kunnen bieden.
Indien u niet tijdig aanwezig bent op uw afspraak zal de behandeling ingekort worden of geannuleerd worden indien er geen voldoende tijd over blijft.

 

Gift Cards:

 

Cadeaubonnen kunnen aangekocht worden bij Bellissimo in de winkel. Ze kunnen worden gebruikt voor elke behandeling of product. Cadeaubonnen moet aanwezig zijn op het moment van aankoop / gebruik. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld of vervangen. Alle verkopen zijn definitief. Cadeaubonnen zijn één jaar geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 

Webshop:

 

Producten die jullie kopen op de webshop kunnen jullie enkel afhalen bij ons in de winkel.

Als jullie een product besteld hebben, staat jullie pakket de volgende dag klaar.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Thank you for supporting and respecting our small businesses.